söndag 27 mars 2016

Tröjdelar

St Heliertröjan växer. Jag har ett framstycke och en bit på bakstycket. Just nu känns den inte jätterolig att sticka på. Men jag tror det mest beror på att det är mitt i sockmadness och väntan på nästa sockmönster lockar mer.

 Så jag tänkte att om jag bloggar om tröjan så kanske den känns rolig igen!

 Jag kollar mycket på andras bilder på stickningar och tycker deras ser så fina och roliga ut. Jag behöver nog påminna mig om vad jag själv håller på med egentligen. :)

 Och redan nu när jag ser bilden på tröjan så ser den mycket snyggare ut än bylset jag har i knät, fast det är samma sak.

 Jag har en liten plan om att sy ihop den medans jag stickar, dels för att styckena ska bli lika stora och dels för att inte tröjan ska bli liggande färdigstickad med inte ihopsydd.

4 kommentarer:

Nyster sa...

Heja! Låter som en bra idé att montera parallellt, särskilt om projektet går lite trögt. Den kommer bli så fin! Men du, sockmadness, vad är det egentligen? Har inte fattat riktigt :)

mc-chick sa...

Sockmadness är en sockstickningstävling på ravelry, det finns en grupp där som heter just sock madness. Alla ska sticka samma mönster och på tid, så det är lite som en utslagstävling. Men mest på skoj liksom, inte blodigt allvar. :)

Nyster sa...

Aha, då fattar jag :) Vinner man nåt förutom evig ära? :)

mc-chick sa...

Man kan vinna lite priser, garn o sånt. Men det är lite random hur dom delas ut. Man behöver inte vara bäst för att få pris, man kan få pris för att vara sämst också. :)