måndag 10 november 2008

Himmel & Pannkaka

Men mest Pannkaka.
Min stora kärlek till Kauni Effektgarn har svalnat något. Redan på Claudiakjolen kom en knut och sedan hopp till en annan färg. Men då hade jag köpt ganska mycket garn så då kunde jag fixa till det ändå.
Men jorden är platt som en pannkaka. Helt plötsligt kom en knut och ny färg. Och jag har inte nog garn att fixa till det som jag vill. Det skulle komma gult igen efter lila men nu är det mer lila och rosa. Dessutom låg det en liten slatt med grönt löst inknökat i nystanet. Det blir nog så att jag stickar så mycket lila det finns och sen rosa och sen får det väl bli ett skarpt hopp till grönt då. Jag tycker ju om det här garnet så mycket för att det är långa färgfält och sen mjuka övergångar till nästa färg. Men köpa nystan som på lotteri och hoppas att färgerna ska stämma? Nja. Har läst att detta har hänt andra, både i bloggar och på Ravelry. Detta känns jättetråkigt för jag tycker ju om garnet jättemycket.


Vad gör man då?
Jag får väl färga själv då... Har beställt färg. :-) Det kommer säkert bli precis som jag vill ha det. Hmm ja, kanske inte på första försöket... Men det kommer bli roligt! Hoppas färgen kommer snart! *entusiastisk*

5 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Det där lät ju trist! Knutar och färghopp menar jag..

mammapuhstickar sa...

Sånt där är aldrig kul med garn. Jag som svär bara det är en knut. Är det dessutom färgbyte skulle jag bli galen. Mc-mässor är också kul, nästa år är den ju på "hemmaplan" för mig. Och Syfestivalen var första gången för mig. Annars har jag gått på Hantverksmässan i början på december flera gånger.

Medea sa...

Fy vad trist med knutar och färghopp. Skillnad om man själv orsakar det men inte på köpta nystan. Tur att du ska börja färga själv ;)

Sofie sa...

åh! jag hade precis samma grej med Kaunigarn. Grymt störande! Jag hade inte heller extra så det räckte, så jag har värsta fula hoppen på ett par ställen. Hur svårt kan det vara??

mc-chick sa...

Man tycker ju att dom borde vara mer rädda om sina kunder. Jag är iaf just nu, inte alls sugen på att köpa mer garn av dom.