söndag 17 maj 2009

Viktigt eller oviktigt?

Det är nu 10 veckor sen jag startade mitt 10-veckors träningsprogram. :-) Så i teorin springer jag nu en mil på 40 min, i verkligheten gör jag det inte. Men mina springtider har förbättrats. Jag har inte koll på exakt hur mycket snabbare jag springer och det är inte så jätteviktigt för mig heller. Det viktiga är att jag faktiskt har sprungit 5 dar i veckan.
Bättre koll har jag dock på mått o sånt. Jag har gått ner 5 kg och midjan har minskat med 4 cm. Det är jag nöjd med. :-)
Jag har oxå fått ont i ett lår, det är jag inte så nöjd med. Men jag ignorerar det och hoppas det försvinner, eller tills det gör så ont att jag inte kan springa.
Och jag har blivit bättre på att stretcha, för nu stretchar jag efter varje pass. Börjar jag värma upp oxå så vore det ju toppen! :-)
Styrketräningen talar vi inte om. *skäms*
Nu ska jag höja ribban lite till, med ett 14-veckors program som säger att jag ska klara en halvmara.

5 kommentarer:

MammaPuhStickar sa...

Imponerande. Avundsjuk på att du klarar hålla ett program. Grattis till alla de fina resultaten. Lycka till med nästa program

mc-chick sa...

Tack! :-D

Lillan sa...

Vad duktig du är :) Invigde spinnrocken igår, men får det inte att fungera riktigt, garnet vill inte "linda upp sig" på spolen, jag vet inte vad jag gör för fel. Har du som hållit på och spunnit längre än mig nån aning om vad felet kan vara?

mc-chick sa...

Lillan- Hm svårt att säga utan att se. Men iaf min spinnrock lindar upp garnet på spolen snabbare om man skruvar på den stora träskruven som sticker ut längst fram(den har säkert ett fint namn)så man spänner drivremmen liksom. Men om den inte lindar upp garnet alls är det kanske nåt annat fel, typ hur du har satt ihop spolen med den andra "grejen". och drivremmen ska ju gå både om spolen och den andra grejen. Iaf är det så på min. Oj vilket expertråd du fick! :-)

Lillan sa...

Jo igår fick jag till det, efter mkt svärande och fräsande :) Det är precis som du säger på min också, men jag satte två separata snören, ett på spolen och ett på "växellådan" och då började det fungera, men jag vet inte om det egentligen ska vara bara en drivrem som går på båda.. har du så? Tack för hjälpen :D