tisdag 1 juni 2010

Tvivel

Jag vaknade med tvivel inatt. :-(
Jag menar, när kan jag ha en regnbågskofta på mig?


Jag stickar vidare iaf. Vid ärmhålen stickade jag in en tråd, så jag kan plocka upp maskor sen och sticka ärmarna neråt istället för uppåt och sen sy fast dom.
Detta är tredje mönstret jag stickar ur denna boken. Sticka romantiskt modernt och kvinnligt. Modellerna är jättefina, men mönstrena är inte särskillt bra skrivna. Tycker jag.

6 kommentarer:

Nadja sa...

Hm ja nu när du säger det... när kan NÅN ha en regnbågskofta på sig?
*funderar lite*

mc-chick sa...

mmhmmm...
men den blir väldigt fin.

The Willow Fairy sa...

Jag skulle ta på mig koftan när det regnar och jag behöver bli glad - även omvärlden skulle bli glad av en sådan kofta. Jag tycker färgerna är underbara och vill genast sätta något färgsprakande i händerna - jag som ALDRIG NÅGONSIN skulle ta på mig något gult...

ingmar sa...

Den gamla historien säger att där regnbågen går ner finns det en skattkista fylld med guld, så jag skullen nog ta på mig den så fort den blir klar och sedan kolla var gudet finns, kanske i byxfickorna, så ta byxorna med de största fickorna ifall histotian är sann.
lycka till!! :-)

Therese sa...

Jag tycker man kan ha en regnbågskofta väldigt ofta, perfekt till den lilla svarta, ett par enkla jeans eller varför inte till ett par skinnbyxor? Jo nog finns det gott om tillfällen. Och tänk så glad man blir av den!

Underbara färger!

mc-chick sa...

Tack för era upplyftande kommentarer! Mina tvivel är bortblåsta.