måndag 5 oktober 2009

Grymt

Inatt sov jag bättre, som en gris skulle man faktiskt kunna säga...
Ehh...
Så här såg det ut i min gräsmatta på morgonen, jag har haft nattgäster och inte hört ett dugg fast det är fem meter från sovrumsfönstret. Tur det kanske.
Bara hoppas gräsmattan inte åker på svininfluensan nu...Spår av nassenöff...Har kommit till ärmhålet på Storm, jag gör en liten specialare. Egentligen ska man sticka armarna nerifrån o upp och sen sticka i dom. Men jag vill ju komma till oket o sticka med flera färger. Så jag satte maskor på tråd och la sedan upp x antal maskor i annan tråd och stickade vidare. Min plan är att sedan dra bort tråden och ta de "levande maskarna" och sticka ärmarna neråt.
Jag vet inte om det kommer funka... Hoppas det...
5 kommentarer:

AnJa sa...

Gubbens dotter hade besök av grannens två tamgrisar en dag. Förunderligt hur de lyckades massakrera hela blomsterrabatten på nolltid! Fast det händer inte igen, i alla fall inte med de grisarna för det ligger enligt ryktet i frysen numera :-)

mc-chick sa...

Dessa grisarna var nog allt annat än tama... Men de hade nog gjort sig bra i frysen. :-)

The Willow Fairy sa...

Vildsvin ska vara gott har jag hört, fast de yngre i flocken då.

Stickningen borde fungera, du får prova så kan man själv lära av dina fiffiga idéer så att kan göra ärmarna lagom långa lättre näst ång man stickar nerifrån, har garn tll en tröja som jag tycker har något långa ärmar, fast et är lite trumpet form på dem, hmm... undra m man kan vända på mönstret...fundera fundera... Värst vad du sätter griller i huvudet på en ;-)

Elisabeth sa...

Vildsvin är gott. Men kanske inte så bra för gräsmattan.... Det blir spännande att se hur stormen utvecklas!

mc-chick sa...

Jag ska rapportera hur det går med ärmarna. Nu har jag börjat sticka på oket med flera färger, och det är sååååå roligt!!!! :-D