söndag 21 augusti 2011

Packad, eller inte.

En vecka kvar tills jag flyttar till Dalarna igen. Då är det ju dags att börja packa.
Därför har jag spenderat dagen med att göra helt andra saker. :-p

Lagat ett hål i en tröja, sytt fast knäppning som lossnat på denna, löst melodikrysset, gått en långpromenad, såg en huggorm, en snok och en kopparorm. Krympt en tröja i tvättmaskinen.... hoppsan....

Min best friend kofta har legat oanvänd ganska länge, anledningen är att den blivit för stor. Den har hängt ut sig och maskorna ser ut som hål och ärmarna är hopplöst för långa. Men jag gillar den o tänkte fixa till den så att den blir använd.Min tanke var att valka den lite lätt så den skulle dra ihop sig. Lätt som en plätt va? Såpa o varmt vatten och gnugga gnugga. Det hände ingenting. Så, jag tog beslutet att slänga in den på lite för hög värme i tvättmaskinen... och ja, ni ser själva...Nåväl, ingen skada skedd, jag använde den ju ändå inte och knapparna kan jag ju använda till nåt annat. Jag får skylla mig själv.

Och packningen då? Ja jag har iaf packat skor o vinterkläder. Eller ja, vinterkläderna iaf, skorna har jag mer bara ställt fram, dom som ska med.


9 kommentarer:

Heldri sa...

Oj, det var ju inte lite den krympte heller! Läge att sy tofflor till vintern eller?

Anta sa...

Hoppsan så det kan gå, bra tips du fått tidigare, men synd på den snygga tröjan.

Carola sa...

Oh men herregud!!! Snacka om knit disaster. Förlåt, men jag skrattar så jag håller på att dö!

krakel sa...

Ojdå vad den krympte mycket. Men jag tycker den blev rolig. Rama in den, vet ja, och häng den på väggen och så säger du att det ska vara så och att du gjorde det med flit!

Calla sa...

lite roligt var det - tur som sagt du inte använde tröjan. min syrra hade upphängt som prydnad för några år sen en jättefin ull-tröja med fårmönster - som hon tvättat liten av misstag. :)

mc-chick sa...

ja tofflor kanske det kan bli, men jag vet inte om det räcker. Den är som sagt väldigt liten.
däremot är jag säker på att jag inte vill rama in o hänga upp den. :-p
troligtvis kommer den förpassas långt ner i soptunnan. :-)

Sara sa...

Karin visade mig det här blogginlägget och va som att: alltså Linda har lagt upp en grej och jag vet verkligen inte om det är ett skämt eller inte! Är det verkligen samma tröja!?! Den lilla ser så ofattbart rolig ut att jag typ DÖR!

mc-chick sa...

hehe jo visst är det samma tröja!

Karin sa...

Ha ha, jag trodde verkligen att det var ett skämt ju:)