fredag 12 december 2008

Hej! Mitt vinterland

Så härligt med massor av otrampad snö! :-D Wiiihiiiii

Så här såg BestFriendkoftan ut i gårkväll. Jag tycker den blev jättefin! Men.... hopplöst för liten... Någon som är förvånad?
Jag deppade en liten stund och sen tänkte jag att det är ju fan om jag aldrig ska lära mig. Så jag repade upp och började om. Jag ska göra den längre och bredare, och förenkla mönstret lite. Inte ta in och ut för midjan. Blir det bra (klart att det blir bra!?) så kommer jag så klart göra ärmar oxå. Behöver nog köpa mer garn oxå, det kommer inte räcka när jag ska göra den så mycket större.
Det är iaf så himla roligt att sticka med stickor 15mm för det går så fort! Och garnet tycker jag oxå om jättemycket, både färg och konsistens. Heter det konsistens? Och knapparna tycker jag är skitsnygga.
Längtar tills den är klar och passar mig perfekt och då ska jag myspysa i min gosiga kofta och dricka glögg och tindra. :-)

3 kommentarer:

garnlivet sa...

Vad bra att du känner att det bara är att ta nya tag. jag tror koftan blir härlig.Förstår att det är kul med något som är snabbstickat! Själv stickar jag på mitt "dåliga samvetessjal" den i pälsullgarn...garnet o jag kommer inte överens så det går saaakta, vill helst glömma bort den. Men den är tänkt som julgåva så det är bara stt trggla på...

HELENA-RUTAN sa...

Ser jättegosigt ut garnet. :) Ser fram emot slutresultatet. :)

mc-chick sa...

Nu har jag provisoriskt provat och den passar precis som jag vill! "Bara" ärmar kvar...