onsdag 11 mars 2009

Garnstimm o träning som faan

Vi börjar med garnet.
Efter ett mycket inspirerande besök på Umbra så fick detta garnet följa med hem. Det är Visjögarn. Har inte stickat i det innan så jag tänkte prova. Och jag har redan börjat lite grann och såååå underbart att sticka i!!! O snyggt kommer det bli!!! Ett vårigt plagg ska det bli.


Sen kom det lite garn från Garnkorgen som jag beställt. Detta ska bli en vårig liten kofta har jag tänkt. Det är Woolie silk 2 ply i färgen moss. Det är verkligen en färg som är olik mig. Men jag gillar den som attan, vet inte varför. Jag gillar ju annars som bekant lila (se bild ovan). Jag har så mycket inspiration just nu så det nästan gör ont! :-)Så till träningen!!
Jag skulle springa långpass idag, o jag var så seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg. Ville inte ta på träningskläderna och drog ut på det i det längsta. Extra svårt att slita sig från det nya garnet som ropade -Sticka mig!! STICKA MIG!!!!!
Men självdisiplinen tog vann till slut. O jäklar vad skönt det var när jag väl kom ut i skogen. Benen sprang lätta som fjädrar, ingen is på vägen o fåglarna kvittrade. :-)
Jag kände att jag orkade springa, inte bara jogga o ta mig fram. Jag klarade att hålla tempot uppe hela vägen, och kunde liksom vila medan jag sprang. Visserligen var det ett lugnt tempo, men ändå snäppet över mitt gamla jogglunktempo. Sprang 8 km. Och jag är inte HELT slut. Pulsen gick ner ganska snabbt o benen fortfarande pigga. Började känna av mjölksyra i sista backen. Riktigt nöjd med träningen, den här känslan har jag inte haft på många år. :-) Så nöjd!! *endorfinerna är min bästa vän* he he he
Sen får vi se hur det känns imorn. :-)

7 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Kul att det gick så bra med träningen! :)
Väldigt härliga garner du fått tag på också.

Garntrollet sa...

Åh, vilka fina garner. Visjö är jättemjukt!

Vad hurtig du är. Vi skulle springa igår, men så blev det snöfall och jag kan inte springa på snö, så det har blivit promenader.

Jag kanske skulle skrivit att volangsjalen är en halsduk, fast den blir som korkskruvad :-)

MammaPuhStickar sa...

Snygga garner. Det är så kul när det känns så där bra när man tränar.

mc-chick sa...

Helena- Ja, jag är så nöjd med både träning o garn. :-)

Garntrollet- Visjö är absolut en ny favorit! Inte så kul att springa på snö, det är äntligen barmark här nere. Nu blir jag ännu mer nyfiken på volangsjalshalsduken. :-)

MammaPuh- Ja, man blir mer peppad till träning när man märker att det ger resultat!

Nu ska jag fortsätta gosa med mitt nya garn!! :-D

The Willow Fairy sa...

Vilken underbar färg, Woolie Silk...ett av de garner jag suktar efter, det och Suriblue..... en vacker dag ska jag köpa det.....

garnlivet sa...

Vilka fina garner, särskilt det gröna !! Härligt att träningen går så bra. :)

mc-chick sa...

WillowFairy- Ska provsticka wollie silket idag, det känns så lyxigt! :-)

Garnlivet- Grönt verkar hålla på att bli en ny favoritfärg hos mig. :-)