lördag 14 mars 2009

Upprepning

Ja, då har jag repat upp och börjat om på båda mina nya vårprojekt. :-)
Lovegood blev alldelles för stor, och Tilly hade jag räknat fel och lagt upp en maska för mycket så då stämde ju inte mönstret. Men nu är jag back on track igen på båda stickena. Dom är så roliga att sticka på båda två! :-)
Zorro gillar oxå detta garnet, men han är så duktig och rör det inte. För det vet han att han inte får. (huruvida han har trasslat in sig nu medan jag inte tittar låter jag vara osagt...)

Snön håller på att smälta bort igen. :-)

6 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Jasså var det han som hette Zorro? Vad heter den svarta? Blandat ihop nåt märker jag.. ;)

Du är så duktig att du orkar repa och börja om. :)

mc-chick sa...

Ja, min gula kisse är Zorro o den svarta är Agnes. :-)
Det är värt det extra arbetet för att få den att passa som jag vill. :-)

The Willow Fairy sa...

Jag hade en kisse en gng som hade precis samma färg som Zorro. Så fin han är och duktig. Ibland när jag håller på med något koncentrationskrävande eller ömtåligt så vill jag inte att Madicken ligger i knät. Då kommer hon och kryper hukandes en cm i taget och tror att jag inte ser henne, närmare och närmare tillshon ligger till 2/3-delar i knät i alla fall och luckas se nästan oskyldig ut.....

Jag håller med dig, bättre att få det som man vill annars kommer man ändå inte att använda plagget.Sedan brukar jag inte bry mig om en maska hit eller en felvriden fläta dit. det beror lite på hur mkt det syns.

mc-chick sa...

hi hi ja dom är så söta dom små kissarna. :-)
Precis, nån fel maska som inte syns bryr jag mig heller inte om. Men passformen är viktig, och som på Tilly där jag bara hade en maska för mycket men det förstörde hela mönstret. Det känns skönt sen när man repat upp och ser att det blir bra.

HELENA-RUTAN sa...

Just, den svarta var en tjej! Hade glömt det.. :S
Sorry..

mc-chick sa...

he he det är lugnt. :-)