onsdag 1 april 2009

Duva


Det här är det vackraste jag sett. Aprils fibrer från spinspirations fiberklubb. Sista för denna omgången och nu blir det ett uppehåll i klubben. Men snacka om grand finale. Jag är helt kär i denna färg. Det är en duva och corriedale ull.

5 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Vad fint det ser ut! Jag har tänkt länge att jag ska försöka prova att spinna men det blir dåligt med det.. Har ju bara provat en gång hemma hos syrran och hennes ull kändes inte alls kul att hållas med. Det kan ju vara bra att prova iaf en gång till innan man helt ger upp tanken om att spinna...

mc-chick sa...

Jag tycker absolut du ska prova igen!! Det är så kul när man väl får kläm på det. Kanske din syster kan visa lite hur man gör? Det är ju lättare om man har nån som visar.

HELENA-RUTAN sa...

ja.. Men jag ska nog fixa några fibrer själv först så kanske jag kan få tips av henne sen. :)

The Willow Fairy sa...

Visst var färgerna helt underbara. Har du bestämt ännu vad det ska bli? Mitt bara hoppade på mig och bad att få bli ett par sommarsockar

mc-chick sa...

duvan har inte sagt än vad den vill bli. Men jag tror jag ska hänga upp den på väggen som den är och bara njuta av färgerna, tills hon talar om vad hon ska bli.