fredag 26 mars 2010

Äntligen!!

Idag var det dags för första turen!!
Helt underbart!! Kan inte beskriva känslan. :-DSen har jag ägnat mig åt lite skogsarbete oxå. Det var längesen nu och det kommer nog kännas i ryggen imorn. Men det var superkul! Det är en skön tillfredsställelse när träden faller för min lilla såg. :-)

och ja, jag sågade i brytjärnet...

8 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Fy vad fuskit! :P
Jag vill också åka.... :o
:)

Anta sa...

Fusk, jag vill oxå ut å åka men det lär dröja 1/5m snö å 2 plus inget hoj väder precis. Vad du är duktig som går ut i skogen å sågar, skulle jag aldrig våga att ge mej på.

MammaPuhStickar sa...

Åhhhhhhhhhhhhh jag vill ocksååååååå! Det suger i hojtarmen nu. Förra året var vi ute 12 april första gången. Får se när det blir iår.

stickresan sa...

gud så sugen jag blir!!
sålde min raring för ett par år sedan, kanske dags att köpa en ny Njut för mig också ;)

The Willow Fairy sa...

Åh - jag vill också. Vi har faktiskt startat dem, men längre har vi inte kommit ännu. Det blir kanske till påsk om vädret tillåter. Är så mkt annat just nu.

Nadja sa...

wei! är lycklig för din skull! Har du lite extra kläder och hjälm så kanske du kan få ta min mc-oskuld i sommar? O.o

AnJa sa...

BARMARK aaaarrrrrrggggghhhhh man kan inte tro att vi bor i samma land. Här snöar det in på andra dygnet och nog är snödjupet minst en meter. Kanske till midsommar...

Kattis sa...

Åhhh vad avis jag blir....
Har ställt batteriet på laddning idag...
Ska starta upp min älskling imorgon...

Var på Carlbarks (Kumla) i lördags med gubben... Hmm verkar som att han ska köpa ny hoj.. En Meanstreak.. Får se imorgon... Såg allt en pärla till mig med men det får dröja lite... Nu vill jag bara ut och ÅKA!!!!