lördag 3 januari 2009

Motorsåg, snö och sticke.

Idag har jag varit ute i skogen igen med motorsåg. Och jag fick låna och prova en lite mindre och lättare motorsåg. Det gick mycket lättare att arbeta med den, visst den var inte lika stark som den större sågen. Men just att den vägde mindre gjorde att jag orkade mer. Så till mindre träd och gallring och så, skulle en liten såg vara bra för mig. Vi får se om jag "får" en sån. :-)
Nu snöar det massor ute, hoppas det blir så mycket att jag kan åka skidor.
Så till sticket...
Jag stickar på den röda tröjan, nu har jag kommit upp till ärmhålen och fortsatt upp mot nacken. Jag har tänkt försöka "grafta" ihop axlarna, för att slippa sy. Och sen lämna kvar maskor till kragen så jag slipper plocka upp. Vet inte om det kommer funka när jag väl kommit dit. Men det är min tanke iaf. :-)

5 kommentarer:

mammapuhstickar sa...

Vad härligt det låter att jobba i skogen. Jag vill också ha snö så jag kan åka skidor. Vi får hålla tummarna. Lycka till med tröjan.

garnlivet sa...

Skogsjobb låter fint...gillar att röja små träd eller de kallas nog buskar när jag tänker efter :)
Jag hoppas att du får till den bråkiga röda tröjan, underbar färg ju !!

mc-chick sa...

Nu har jag kommit så långt på tröjan att jag ser att den kommer bli kanonfin!!! wiiihhiiii :-D

Ulricha sa...

Oj, jag tycker att det låter farligt med motorsågar (mitt katastroftäbkande går alltid på högvarv). Men jag förstår att det är bra "motion" :-)

Det ska bli spännande att se det röda tröja färdig.

mc-chick sa...

Man får ju vara lite försiktig med motorsågen, men jag tycker det är mest roligt. Fast jag är rädd för andra saker, åka buss tex.
Jag är nog lite konstig. :-)