söndag 1 februari 2009

Spinning

Nu har jag spunnit klart Östersjön. Jag har ju redan börjat sticka en sjal i det garnet. Jag har spunnit det i fyra delar. Garnet kommer inte räcka till hela sjalen och med mina matematiska ofärdigheter har jag räknat ut att jag ska börja på kanten när jag börjar på sista lilla nystanet. Då borde det bli en liten sjal, med samma garn i hela. Jag tycker det är otroligt vackra färger.

När Östersjön var klar, började jag raskt att spinna Norra Ishavet. Det är norsk ull, färgerna är fantastiska. Denna ullen blev direkt en ny favorit, den nästan spinner sig själv och det blir jämnt och fint. I like!!

Och i fredags kom februarifibrerna som en glad överraskning! Nya temat är svenska fåglar och detta är en blåmes. Klappa, klappa, klappa. Så fin, så fin!5 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Så mycket härliga färger. :)

garnlivet sa...

östersjön har verkligen fina färger, det ska bli kul att se sjalen du stickar av det garnet.

MammaPuhStickar sa...

Verkligen superfina färger!!

Annica sa...

Vi gör olika "spinning" du och jag..... så fint garnet blir

HELENA-RUTAN sa...

Du... Jag funderar på en sak..
När du stickar tröjor (som verkar gå så himla superfort för dig), skulle du tycka det var lika roligt att sticka till nån annan som dig själv??
*funderar lite på en sak...*
Det är inte så att man skulle kunna göra en beställning eller så?
Alltså... hm mja... Tänkte om du kanske skulle kunna sticka en tröja åt mig, om jag förklarar vad jag vill ha å så? Och jag betalar garn, porto m.m... Vill du inte så är det heeelt okej! :)

(Jag skulle vilja göra en tröja, kanske vit med mönstret du hade på den rosa på ryggen och sen långa ärmar med fläta på ärmen.. Men det känns så svårt.. )

Jag tycker det är extra svårt att sticka till nån annan, så det kanske du också tycker?