onsdag 4 februari 2009

Uppdatering


En liten stickuppdatering. Det här är vad jag stickar på nu.
PippiLångstrumporna, mönstret är Spring Forward, mönstret är bra, lagom lätt och roligt. Garnet är Noro sockgarn, vet inte om jag tycker om garnet, det är hårt men färgerna är fina o glada. Jag får återkomma när jag bestämt om jag gillar det eller inte. :-)
Sen är det Japanese Feather and Fan shawl, som jag stickar i egenspunner garn. Fibrerna kommer från Spinspirations fiberklubb, färgen Östersjön.
Och till sist en tröja, mönster från Interweave knits fall -08. Garnet är underbara Kid Classic från Rowan. Den kommer bli supersnygg, men... Jag provade den igår, och den blir ganska stor. Men jag vet inte om den blir för stor, för den ska inte sitta tajt. Jag tror jag stickar upp till axlarna och provar riktigt innan jag bestämmer om jag ska repa upp och börja om. Men jag kan hinna ändra mig många gånger innan dess. :-)
Idag blandar jag Solitary Man med Pinks nya skiva Fun House. Det är en riktigt bra skiva! Den håller hög klass rakt igenom. Jag tycker faktiskt alla låtarna är bra och hur ofta är det man tycker det på en cd? Men jag gillar särskillt Bad Influence, den hade jag inte hört innan jag köpte skivan, och så klart So What, men alla låtarna är som sagt bra. Jag gillar Pink!
Laddar inför dagens intervallträning, hu vad jobbigt det kommer bli! :-D

3 kommentarer:

MammaPuhStickar sa...

Ja, Pink är bra och riktigt bra träningsmusik. Jag kan inte springa utan bra musik i öronen. So What har vi på spinningen, helt suverän. Lycka till med intervallträningen. Tyvärr är jag fortfarande sjuk och får hålla igen med träningen.

HELENA-RUTAN sa...

Jag har ingen särskilld musiksmak gillar att blanda, men Pink är ändå en favorit (både för musiken och hennes stil).

mc-chick sa...

mammapuh- jag har provat många ggr att springa med musik, men inte fått det till att funka. Det prasslar för mycket i mössan, eller så ploppar dom ur öronen o sladdar som fastnar... Synd för mig. Intervallen var skiiitjobbig, men skönt. :-)

Helena- jag har oxå blandad musiksmak, o visst är Pink cool!